dc.contributor.author | අබේසිංහ, අයේෂානි ඒ.කේ.සී. | |
dc.date.accessioned | 2024-08-30T04:32:22Z | |
dc.date.available | 2024-08-30T04:32:22Z | |
dc.date.issued | 2023-10-18 | |
dc.identifier.citation | The Proceedings of 3rd Undergraduate Research Symposium 2023 | en_US |
dc.identifier.issn | 2719-2253 | |
dc.identifier.uri | http://repository.rjt.ac.lk/handle/123456789/6917 | |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Rajarata University of Sri Lanka | en_US |
dc.subject | ආහාර සංස්කෘතිය | en_US |
dc.subject | පොහොසත්කම | en_US |
dc.subject | බුදුදහම | en_US |
dc.subject | සහල් | en_US |
dc.title | සහල් හා බැඳි ලාංකේය ආහාර සංස්කෘතිය පෝෂණයෙහි ලා බෞද්ධ ආගමික බලපෑම පිළීබඳ විමර්ශනාත්මක අධ්යයනයක් | en_US |
dc.type | Article | en_US |