dc.contributor.author | සඳමාලි, නිරෝෂා යූ.පී | |
dc.date.accessioned | 2025-05-20T09:38:02Z | |
dc.date.available | 2025-05-20T09:38:02Z | |
dc.date.issued | 2024-11-26 | |
dc.identifier.citation | Proceedings of the 4th Undergraduate Research Symposium | en_US |
dc.identifier.issn | 2719-2253 | |
dc.identifier.uri | http://repository.rjt.ac.lk/handle/123456789/7539 | |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Faculty of Social Sciences and Humanities, Rajarata University of Sri Lanka | en_US |
dc.subject | ආහාර පාලනය | en_US |
dc.subject | පෝෂණය | en_US |
dc.subject | සංවර්ධනය | en_US |
dc.subject | සෞඛ්ය | en_US |
dc.subject | සමාජය | en_US |
dc.title | නාගරික ප්රජාව දෛනිකව ආහාර පාලනය කිරිමේ අරමුණු පිළිබඳ සමාජ විද්යාත්මක අධ්යයනයක් | en_US |
dc.type | Article | en_US |